Het familiale karakter van jullie bedrijf en het werken met lokale, zorgvuldig uitgekozen aannemers in een kleine regio aan de kust, zijn jullie sterkste troeven.

Voor het vervangen van de ramen en het verbouwen van de keuken van onze tweede woonst in Koksijde, deden wij beroep op VPS.

Afgaande op een advertentie in een lokaal tijdschrift, namen we contact op met Dennis Vanpeperstraete .

Het eerste contact verliep vlot, correct en professioneel. We besloten dan ook met VPS onze verbouwingswerken op te starten.

Het bleek een goede keuze ! Over onze samenwerking valt niets dan goeds te melden !

Dennis zorgde voor een deskundige begeleiding bij het opmaken van plannen, materiaalkeuze, bezoeken van showrooms,... en dit alles binnen het vooropgestelde budget.
De voorgestelde firma voor de ramen en voor de keuken, bleken twee correcte partners. Hierbij ook dank aan Frank en Jan voor de aangename samenwerking !
De werken zelf verliepen vlot. Vader Paul nam de opvolging van de werf deskundig over.

Verbouwen binnen de vooropgestelde termijn blijkt bij VPS perfect haalbaar.
Van op afstand konden wij via foto’s de werken op de voet volgen. En was er al eens een vraag, opmerking of probleem, dan werd die zo snel als mogelijk en heel transparant behandeld.

Op die  manier verliep verbouwen met VPS zonder zorgen en al te veel stress. Het vertrouwen was er.

We zijn blij met het resultaat ! Alles is afgewerkt tot in de details en naar wens.
Een extra pluim ook voor de schilder die heel netjes en grondig te werk ging.

Een welgemeende dank aan Dennis en Paul, zoon en vader die elkaar perfect aanvullen.Het familiale karakter van jullie bedrijf en het werken met lokale, zorgvuldig uitgekozen aannemers in een kleine regio aan de kust, zijn jullie sterkste troeven. Op die manier zijn jullie steeds steeds zelf goed op de hoogte van de werken en hebben we als klant maar één aansprekingspunt. Jullie bewijzen dat in zee gaan met een coördinatiefirma loont !

Annelies. D’Hoore
Villa les Pierrots, Koksijde.

Ons project: Villa Les Pierrots

bekijk dit project