Ons project was uw project gedurende 6 maanden et het is gewoon verbluffend!

De werken zijn beëindigd!

Bedankt aan allen die helpen geholpen, op welke manier dan ook, aan dit mooie gezamenlijke avontuur.

Ons project was uw project gedurende 6 maanden en het is gewoon verbluffend! Bedankt aan VPS Bouwmanagement voor jullie professionalisme. Dennis en Paul zijn een perfecte tandem die steeds voor 100% een luisterend oor bieden aan hun klant, nogmaals dank voor jullie vriendelijkheid. Jullie prestatie heeft ons een een zeer voldaan gevoel gegeven alsook één van totale rust. 

Jullie hebben de kleine verassingen in het project aangepakt met een enorm aan professionalisme en zonder ons steeds hiermee lastig te vallen en dit steeds met het oog op onze verwachtingen, nogmaals onze grote dank hiervoor.

Dankzij jullie hebben we in contact gekomen met werkelijk uitmuntende firma's, onze dank aan Stefaan, Bart, Nico en alle anderen. 

Dank ook aan Jan, voor het telkens bijsturen van de offerte op onze vraag en op basis van onze opmerkingen, zeker niet te vergeten uw reactiviteit op het einde. Gefeliciteerd, en dit met een keuken die voor ons het pareltje is van het appartement!

Dank u Stefaan, voor alle realisaties in uw maatwerk, je hebt werkelijk gouden handen. 

Startend in december dachtten we niet dat het haalbaar zou zijn om klaar te zijn tegen de zomer, doch jullie hebben ALLEN deze uitdaging met glans doorstaan!

Dit avontuur is nu ten einde, en in alle eerlijkheid, het overtreft gewoon onze verwachtingen. 

Nogmaals onze dank aan alle medewerkers die mee hebben geholpen in ons project.

Ons project: Renovatie appartement Van Dyck 03.01

bekijk dit project