Met elke opmerking, klein of groot, gegeven aan Paul met betrekking tot de werken, was de reactie onmiddelijk en kwam de betrokken uitvoerder binnen de week. Dit getuigt van zeer groot professionalisme.

Wonende op een afstand van 280 km van De Panne, hebben we besloten om de totaalrenovatie van ons appartement op de zeedijk, daterend van 1950, toe te vertrouwen aan VPS Bouwmanagement, en daar hebben we goed aan gedaan.

Na een eerste kennismaking in september 2017, met daaropvolgend de ondertekening van de overeenkomst met VPS, heeft VPS het project samen met ons in zijn totaliteit besproken, dit met het aanbrengen van ideëen en hun ervaring, om op die manier rekening te houden met onze wensen en eisen. In oktober 2017, werd door VPS een gedetailleerde berekening van de werken voorgesteld en met de afspraak dat het appartement af zou zijn eind juni 2018.

Het aanvaarden van de financiële analyse, betekende de uiteindelijke start van het gehele project. We hebben, samen met Dennis, alle aannemers en showrooms ontmoet en bezocht, en dit om samen de keuze te maken in materialen, kleuren en vormen alsook het ondertekenen van de verschillende bestelbons. Op 23 november 2017 startte dan de werken van afbraak in voorbereiding van het nieuwe ontwerp.

De werken werden opgevolgd door Paul, die instaat voor de dagdagelijkse coördinatie van de werken, de permanente evolutie van de werf, het controleren van de facturen en het plaatsen van de foto's op de werf tijdens de vooruitgang van de werken.

Met elke opmerking, klein of groot, gegeven aan Paul met betrekking tot de werken, was de reactie onmiddelijk en kwam de betrokken uitvoerder binnen de week. Dit getuigt van zeer groot professionalisme. 

Op 12 juli 2018, waren we in de mogelijkheid om onze meubelen te laten brengen in ons volledig vernieuwd appartement (welke op geen enkele wijze nog te vergelijken was met de oude toestand). Vanaf dat moment konden we beginnen genieten van onze vakanties aan zee.

VPS is een kost in het totale dossier, doch hun vriendelijkheid, hun nauwe relatie met hun klanten en hun vele ervaring en professionaliteit, maakt dat dit een firma en manier van werken is die wij enkel kunnen aanraden!

Monique et Julien Bertrang-Lecoq

Ons project: Renovatie appartement Strand 03.01

bekijk dit project