Alleen jammer… dat we VPS niet eerder ontdekten voor werkzaamheden die we eerder lieten uitvoeren !

We waren reeds geruime tijd op zoek naar een appartement aan zee. Zo bezochten we in totaal zo’n 25 appartementen om uiteindelijk ons oog te laten vallen op een appartement in Koksijde : een duplex met een groot rond terras van meer dan 100 m² dat rechtstreeks uitgeeft op de dijk en de zee, en van waaruit wij zowel de Ijzertoren in Diksmuide kunnen zien als de havens van Dunkerque en Nieuwpoort !

De notariële akte werd op een zaterdagmorgen in september 2014 verleden en diezelfde namiddag hadden we reeds een ontmoeting met Dennis die we via Internet hebben gevonden.

Toegegeven, het uitzicht is prachtig maar het appartement zelf dateert uit 1986 en was ʺtot op de draad versletenʺ. Alles werd onder handen genomen : vensterramen, verwarming, sanitair, keuken, vloeren, elektriciteit en deuren. In november werd er met de werkzaamheden gestart en alles was klaar tegen Pasen.

Alles werd voorbereid, gepland en opgevolgd door de heren Paul en Dennis, tot zelfs de afspraken met de syndicus, ; de opleveringsdata en de gemaakte prijsafspraken werden niet overschreden en het eindresultaat overtreft onze stoutste verwachtingen.

We wensen even speciaal te wijzen op de keuze van firma’s : echte professionals, en op het feit dat we via de site van VPS de voortgang van de werkzaamheden online konden volgen.

Alleen jammer… dat we VPS niet eerder ontdekten voor werkzaamheden die we eerder lieten uitvoeren !

Ons project: Renovatie appartement Greenwich 06.02

bekijk dit project