Een bijzonder woord van dank aan Paul en Dennis voor hun zeer correcte en grondige  opvolging is hier zeker op zijn plaats!

Na vele jaren gebruik van ons appartement te Middelkerke als tweede verblijf was een opfrisbeurt aan de orde. Na lang overwegen beslisten wij echter ons appartement grondig te laten renoveren.

Een goed doordachte renovatie vraagt een constante opvolging. Om alles zo vlot mogelijk te laten verlopen vonden wij het dan ook noodzakelijk een firma aan te spreken om de werken te coördineren.

Na enig zoekwerk op internet kwamen we op de website van de firma VPS bouwmanagement terecht. De vele positieve getuigenissen overtuigden ons contact op te nemen met de firma.

Na een eerste kennismaking met Dennis hadden wij onmiddellijk het gevoel dat wij de juiste keuze gemaakt hadden. En inderdaad, Paul en Dennis bleken betrouwbare partners te zijn : Dennis bij het begeleiden van de aankoop van de materialen en het aanbrengen van ideeën bij de herinrichting,  en Paul bij het nauwgezet opvolgen van de werken.

De verschillende firma’s die door VPS aangeduid werden om de werken uit te voeren bleken allen te getuigen van een grondige en professionele aanpak. Ook hier betekende de inbreng van Paul en Dennis een grote meerwaarde.

Tevens zijn wij zeer te spreken over de transparante manier van communiceren : het e-mail verkeer tussen de vaklui en VPS kon steeds gevolgd worden, zo was het steeds mogelijk kort op de bal te spelen om eventuele kleine wijzigingen te laten uitvoeren en daardoor steeds tegemoet te komen aan onze wensen.

Ook was het bijzonder interessant de evolutie van de werkzaamheden van op afstand te kunnen volgen dankzij de vele doorgestuurde foto’s van de opeenvolgende fases. Het eindresultaat van de renovatie beantwoordt volledig aan onze verwachtingen, en dit zonder de stress die er onvermijdelijk bij komt kijken als de werken in eigen beheer gebeuren.

Een bijzonder woord van dank aan Paul en Dennis voor hun zeer correcte en grondige  opvolging is hier zeker op zijn plaats!

Francine en Joël.

Ons project: Renovatie appartement Middelkerke - Govenor E4

bekijk dit project