« Kiezen voor VPS om te renoveren is de garantie voor een kwalitatief eindresultaat met een minimum aan zorgen : woord van een ingenieur-architect.”

Totaalrenovatie van een appartement  in de residentie Montreal te De Panne.

« Kiezen voor VPS om te renoveren is de garantie voor een kwalitatief eindresultaat met een minimum aan zorgen : woord van een ingenieur-architect.”

Om ons te durven smijten in de totale renovatie van een appartement gelegen op 250 km van onze woning, in een regio waar we de taal niet goed meester zijn, waren we vastberaden om een firma aan te spreken die dit voor ons kon doen. Bij VPS, ze zijn met 2,  hebben we een team gevonden die volledig complementair is.

We waren van het begin af aangenaam verrast van de deskundigheid van het duo.  Dennis was van bij het  ontwerp actief om mee te denken en te (bege-)leiden waar nodig rekening houdend met onze wensen en eisen. We ontvingen gedetailleerde offertes die tot op de komma gerespecteerd werden.  De bezoeken aan showrooms waar opties en bemerkingen werden gegeven, hebben onze uiteindelijke keuzes vergemakkelijkt. Tot de eindfactuur eveneens gecontroleerd door VPS en dan ons ter betaling aangeboden.

Paul controleerde en coördineerde de volledige werken.  Hij zorgde dat de verschillende firma’s elkaar vlot volgden.  Hij stuurde ons verslagen en foto’s om de vooruitgang tot in de details van de werken te tonen. We zijn 2-maal ter plaatse gekomen voor afspraken en vergaderingen waar onze aanwezigheid vereist was. Andermaal hebben we mogen genieten van het feit dat onze wensen en vragen beantwoord werden.

Nooit hadden we durven dromen dat we de verbouwingen – die toch een aantal maanden geduurd hebben – met zo’n rustig gemoedstoestand konden beleven dankzij Dennis en Paul en de uiterst professionele firma’s waarmee ze samenwerken. Alles verliep in een gemoedelijke en gedienstige sfeer die we zonder twijfel als vriendschappelijk kunnen benamen.

De eigenaars.

Ons project: Renovatie appartement Montreal

bekijk dit project