Nu de werken af zijn, kunnen we enkel Paul en Dennis danken voor hun professionalisme, hun beschikbaarheid en hun vriendelijkheid van begin tot einde in dit project. 

Wat kunnen we nog meer zeggen dan de reeds vele getuigenissen van tevreden klanten.

Ons eerste idee was om een nieuw appartement te kopen aan de kust, totdat we een appartement hebben bezocht die gerenoveerd was door VPS. Dat heeft ons radicaal van idee doen veranderen en we zijn gegaan voor een renovatie. 

Onnodig te vertellen dat dit alles niet over 1 dag ging, maar eens ons project in handen was van Paul en Dennis, begon alles vorm te nemen en verliep alles vlekkeloos.

Vanaf het begin van het project, waarbij we de sleutel gaven aan Dennis en hij ons een gedetailleerd bestek voorstelde, tot aan het begin van de werken waarbij Dennis ons enorm heeft geholpen in de keuze van materialen met zijn bouwtechnische kennis en diepgaand advies.

Daarna neemt Paul het over, met het organiseren van de verschillende uitvoerders, het plannen van werfvergaderingen en neemt direct eventuele onvoorziene omstandigheden aan. 

Renoveren met VPS, is vooral renoveren met een rustige gemoedsrust, wat niet onbelangrijk is gezien we niet van de regio zijn.

Maar VPS staat ook voor het respecteren van planningen, budgetten, nazicht van facturatie, opvolgen van de werf met foto's en oplossingen voor alle mogelijke situaties die zich met dergelijke projecten kunnne voordoen. 

Kortom, we kunnen ons enkel maar gelukkig prijzen met onze keuze met VPS te werken.

Nu de werken af zijn, kunnen we enkel Paul en Dennis danken voor hun professionalisme, hun beschikbaarheid en hun vriendelijkheid van begin tot einde in dit project.

We willen ook alle uitvoerders bedanken die hebben geholpen in het realiseren van dit project, allen echte professionelen die we enkel kunnen aanraden. 

Als we ooit nog een dergelijk project dienen aan te gaan, zal dat zonder twijfel opnieuw met VPS zijn. 

Ons project: Renovatie appartement Gai Soleil GV.02

bekijk dit project